Na pomolu je zamjena igrača između Arsenala i Lyona?

FOTO:

Kako se približava službeni početak ljetnog prijelaznog roka, mediji su prepuni najava velikih transfera i različitih kombinacija klubova i igrača. Francuski mediji donose najnoviju vijest o mogućoj suradnji Arsenala i Lyona, a radi se o zamjeni igrača.

Lyon ima dobru ideju

Iako je 26-ogodišnji Lacazette, prvotno povezivan s Atletico Madridom, zbog zabrane kupovine igrača za španjolski klub, taj je plan propao. Novi klub koji je kontaktirao Lyon u vezi Lacazetta je Arsenal.

Prema pisanju Le10 Sporta, Arsenal je i više nego zainteresiran za Lyonovog napadača Alexandra Lacazetta, no Lyon ga ne misli pustiti tek tako lako. Naime, predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas ima protuprijedlog za „topnike“: pustit će, na 68 milijuna eura procijenjenog Lacazette, ali od Arsenala traže još i Oliviera Girouda.

Giroud nije baš oduševljen idejom

Unatoč što je produljio ugovor, Arsenal nema namjeru kočiti Giroudov odlazak, u slučaju dobre ponude. Što se tiče povratka u rodnu Francusku, Olivier Giroud trenutno s tom idejom baš i nije oduševljen. Unatoč čak 17 pogodaka u 21 utakmici za reprezentaciju, konstantno je na udaru francuske javnosti, a ni kod navijača nije omiljen.

Osim kao dio kombinacije s Lyonom, Giroud se spominje i kao jedno od pojačanja koje bi mogao dovesti West Ham.

Komentari

komentara

« Povratak