NAVIJAČI MILANA STREPE: Real Madrid daje čak 120 milijuna eura za ovog igrača!?

FOTO:

AC Milan je uspio nakon dugih 11 godina vratiti Scudetto u svoje vitrine. Bio je to magičan skup iskusnih igrača poput Ibrahimovića i Girouda, koji su stvorili sjajnu ekipu sa mladim igračima poput Rafael Leaoa, Theo Hernandeza i drugih.

Navijači se zaista nadaju kako će sada klub redovito biti u samom vrhu talijanskog nogometa te kako će uprava kluba zaista osnažiti momčad kako treba. No, opet postoji jedna velika strepnja kako bi novopečene zvijezde mogle napustiti San Siro.

Naime, ugledna ‘La Gazzetta Del Sportivo’, piše kako je Real Madrid opasno zagrizao za 22-godišnjeg Rafael Leaoa koji je ove sezone eksplodirao u Milanu. U 34 utakmica postigao je 11 golova te 10 asistencija. Nešto je zabio i u Ligi prvaka te domaćem Kupu.

Ali najviše se iskazao pred kraj sezone pa je tako zabijao i asistirao protiv Genoe, Lazija, Fiorentine, Hellas Verone, Atalante i Sassuola. U baš svakoj utakmici imao je gol ili asistenciju, a posebno je briljirao u posljednjoj utakmici sezone postigavši Hat Trick u asistencijama kod Sassuola.

‘Kraljevi’ iz Madrida su jako frustrirani zbog odbijanca koji im je pružio Kylian Mbappe. Gotovo cijeli nogometni svijet već ga je vidio u dresu Real Madrida, ali došlo je do preokreta. Florentino Perez bi za Leaoa vrlo rado iskeširao čak 120 milijuna eura čime bi to postao rekordni transfer kluba.

Milan, naravno, ne želi prodati mladog igrača te se nadaju kako će potpisati novi ugovor koji bi trebao trajati do 2026. godine. Navijači sada strepe i nadaju se kako uprava neće pokleknuti pod ovom ponudom, a situacija neodoljivo podsjeća na ljeto 2009. godine kada je Kaka otišao iz Milana upravo u Real Madrid.

Komentari

komentara

« Povratak