DANCI BACILI EKSKLUZIVU: Evo što su Modrić i suigrači napravili nakon pobjede protiv Danske!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija napokon je došla do pobjede u ovosezonskoj Ligi nacija. Vatreni su u sklopu trećeg kola kao gosti svladali Dansku 0:1, a jedini pogodak na utakmici postigao je sjajni Mario Pašalić.

A danski list Ekstra Bladet ekskluzivno doznaje kako su kapetan Luka Modrić i suigrači itekako proslavili tu važnu pobjedu nad Danskom:

“Nakon što je igrač Real Madrida obrisao pod s reprezentativcima Danske, otišao je na ulice Kopenhagena”, piše danski medij. “Izvori kažu da je Modrić s nekoliko suigrača posjetio ekskluzivni noćni klub, koji posjeduje bivši član žirija X Factora Remee Jackmann. On je poznat po tome da su mu gosti poznati sportaši i druge zvijezde”, navodi Ekstra Bladet.

“Ondje su proslavili pobjedu nad Danskom nakon što su odigrali odlično drugo poluvrijeme u kojem je Modrić ušao kao zamjena i promijenio ritam utakmice”, nastavljaju. “Naravno, njihov dolazak nije prošao neopaženo. Brojni su gosti primijetili najboljeg igrača svijeta iz 2018. godine, kao i ostale koji su došli s njim.”

“Dan kasnije, Modrić, zvijezda Chelseaja Mateo Kovačić i još nekoliko reprezentativaca otišli su u fitnes kako bi se možda izliječili od mamurluka”, piše u tekstu koji je objavio danski Ekstra Bladet. Podsjetimo, Hrvatska će lipanjski ciklus Lige nacija zaključiti utakmicom protiv Francuske, dok će Danska ugostiti Austriju.

BOMBA OD TRANSFERA: LOVRO MAJER RADI TRANSFER KARIJERE?

Komentari

komentara

« Povratak