PAULO DYBALA IZABRAO NOVI KLUB: Argentinčeva majka odigrala ključnu ulogu

FOTO:

Argentinski ofenzivac, Paulo Dybala, odlučio se rastati s Juventusom nakon dugih sedam godina. Paulo je izdominirao u dresu Juventusa kada je u pitanju talijanski nogomet, ali rezultat u Europi je ipak izostao.

Nakon što je stigla potvrda iz kluba kako Dybala neće produžiti s klubom, neki mediji odmah su krenuli s raznim senzacijama. Dybalu su selili u engleski Premership, pa u španjolsku Primeru, a u igri je navodno bio i PSG. No, izgleda kako će Dybala ipak ostati u Italiji.

Naime, ugledna La Gazzetta Dello Sport piše kako je Paulo Dybala odlučio reći DA velikom rivalu Juventusa, Interu iz Milana! Ključnu ulogu u njegovoj odluci imala je njegova majka Alicia koja je jako bitan faktor u njegovom sportskom životu.

Isti izvor tvrdi kako će 28-godišnji napadač potpisati četverogodišnji ugovor prema kojem će zarađivati pet milijuna eura po sezoni. Potvrda ovog posla trebala bi se dogoditi u narednim danima.

Inter Milano tako nastavlja vući odlične poteze kada su u pitanju besplatni igrači. Naime, prošlog ljeta potpuno besplatno doveli su Hakana Calhanoglua, i to iz gradskog rivala Milana, koji se pokazao kao veliko pojačanje.

SLUŽBENO: BORUSSIA DORTMUND DOVELA HRVATA!

Komentari

komentara

« Povratak