NJEMAČKI VEZNJAK RAZMIŠLJA O UMIROVLJENJU: Özilova nova karijera će mnoge iznenaditi!

FOTO:

Njemački veznjak Mesut Özil nije zadovoljan svojim statusom u Fenerbahčeu i navodno ozbiljno razmišlja o umirovljenju.

Ima plan za mirovinu

Mesut Özil je došao u Fenerbahče početkom 2021. godine iz Arsenala, no u turskom klubu mu ne ide kako je planirao. Ozil nije standardni član početne momčadi, a čini se da se to neće promijeniti ni u novoj sezoni.

Momčad je nedavno preuzeo portugalski trener Jorge Jesus. Na Özilovu žalost novi je strateg izjavio kako je njegovo vrijeme već prošlo te da planira šansu dati mlađim igračima. Iako Nijemac s ovim klubom ima ugovor na još dvije godine, zbog ovakvog raspleta situacije bi i ranije mogao završiti svoju karijeru.

Özilov agent Erkut Sogat izjavio je da nije nemoguće da Ozil ovog ljeta „objesi kopačke o klin“, a otkrio je i čime se njemački igrač želi baviti nakon profesionalne nogometne karijere.

„Mislim da više neće igrati nogomet. Kada završi u Fenerbahčeu to će biti to za Ozila. Već lagano ulazi u svijet esporta i dosta prati i igra videoigrice. Koliko ja znam, to je ono čime se želi baviti u budućnosti.“, rekao je Sogat pa dodao:

„On je u tome jako dobar, igra dosta Fortnite i ne trebate biti iznenađeni ukoliko se uskoro počne profesionalno baviti time. Ima svoj tim ‘M10 Esports’ i okupio je jako dobru ekipu. Ima pravu gamersku kuću u Njemačkoj. Stvarno to voli!“

Komentari

komentara

« Povratak