NOĆNA BOMBA: Igrač Dinama napustio pripreme kako bi finiširao veliki transfer!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb već je zaradio 4.7 milijuna eura na prodaji igrača s obzirom da su Jakić i Stojanović otkupljeni od Frankfurta odnosno Empolija.

Još ranije klub je besplatno napustio Ivo Pinto, a na posudbu su otišli Mario Ćuže (Zrinjski Mostar), Duje Čop (Šibenik), Ivan Šaranić i Stefan Milić (Bravo Ljubljana). Na izlaznim vratima je i Atiemwen koji bi trebao pojačati Sheriff Tiraspol. A sinoć je malo prije ponoći lansirana prava bomba.

Naime, Sportske novosti su kasno u noć objavili kako je 22-godišnji Bartol Franjić na korak do transfera u njemački Wolfsburg! Priča je poznata, prvo je objavljeno kako je Wolfsburg ponudio pet milijuna eura, pa je Dinamo uzvratio protuponudom od osam milijuna eura i sad se vjeruje kako su se klubovi našli negdje na sredini.

Sam igrač navodno je već riješio s Wolfsburgom detalje svojega ugovora, a onda je Bartol Franjić jučer poslijepodne napustio pripreme Dinama u Moravskim toplicama i otišao u Zagreb odakle bi možda već u nedjelju mogao prema Njemačkoj finalizirati transfer u redove bundesligaša.

Wolfsburg je nedavno Leipzigu prodao važnog igrača, centralnog veznog Xavera Sclägera za 12 milijuna eura, Niko Kovač je zato krenuo u akciju i “pikirao” Franjića, koji je, doduše, najmanje utakmica u svojoj seniorskoj karijeri odigrao baš na poziciji u veznom redu. Puno je više igrao stopera ili čak lijevog beka. No, znaju mnogi da je Franjić originalno upravo zadnjih vezni i vide ga na toj poziciji u budućnosti.

Dinamo će tako ovom prodajom sigurno proći cifru od čak 10 milijuna eura zarade, a to je samo početak prijelaznog roka jer upita za igrače Dinama itekako ima…

FABRIZIO ROMANO JAVLJA: JOSIP JURANOVIĆ RADI TRANSFER KARIJERE!?

Komentari

komentara

« Povratak