MILAN JE IPAK INSTITUCIJA: Zvijezda Milana odbila silne milijune iz Premiershipa!

FOTO:

Talijanski nogometni velikan AC Milan prošle sezone napokon je došao do osvajanja talijanskog prvenstva, i to nakon dugih 11 godina.

Velike zasluge u tome ima 23-godišnji portugalski napadač Rafael Leao. Upravo je bivši igrač Lillea i Sporting Lisabona eksplodirao u posljednjih šest utakmica kada je postigao tri gola i šest asistencija. U cijeloj sezoni postigao je 14 golova te 12 asistencija.

Sjajne partije u dresu Milana donijele su značajan porast njegove vrijednosti prema poznatoj stranici ‘Transfermarkt’ pa tako Rafael Leao danas vrijedi čak 70 milijuna eura. A ono što najviše brine navijače je njegov aktualni ugovor s Rossonerima koji traje do ljeta 2024. godine.

Naime, navijači se najviše boje kako bi ovaj sjajni napadač mogao potpuno besplatno napustiti San Siro, upravo kako su prvog otišli Franck Kessie i Alessio Romagnoli. No, posljednji medijski napisi donose kako je Leao spreman odbiti sve udvarače kao npr Real Madrid i Manchester City, dvojac koji je spreman dati strašan ugovor.

Maldini i Jorge Mendes, agent Rafaela, rade na potpisivanju novog ugovora i veoma su blizu dogovora. Uprava Rossonera je spremna u novom ugovoru ponuditi Portugalcu 6 milijuna eura po sezoni i izvjesno je kako će to prihvatiti…

Komentari

komentara

« Povratak