NAVIJAČI SE ZGRAŽAVAJU NA OVU ODLUKU: Nećete vjerovati koga Real želi dovesti umjesto najveće zvijezde

FOTO:

Real Madrid iza sebe ima fantastičnu sezonu: Osvojili su La Ligu i Ligu prvaka, usprkos tome što su mnogi sumnjali u njihove mogućnosti. Ovog ljeta doveli su nova pojačanja s kojima su osvježili momčad, ali bi voljeli vidjeti još koje novo lice na Santiago Bernabeuu.

Stigli su Antonio Rudiger i Aurelien Tchouaméni, ali mnoge brine što Madriđani nemaju pravih opcija u napadu osim Karima Benzeme. Francuz iza sebe ima sezonu karijere, ali Kraljevi nemaju kvalitetnih opcija u napadu kako bi ponekad odmorili strašnog golgetera.

Spominjao se i Edin Džeko kao provjereno ime, ali je Real na kraju odustao od bosanskohercegovačkog reprezentativca.

Sada se pojavilo novo ime na listi Reala. Španjolski mediji pišu kako bi Kraljevski klub rado doveo Tima Wernera, napadača londonskog Chelseaja. Njemački reprezentativac je stigao u Chelsea 2020. godine za velikih 53 milijuna eura. Briljantno je igrao u Bundesligi u dresu RB Leipziga, za koji je godinu radnije u 38 utakmica zabio 24 pogotka i podijelio sedam asistencija.

No, u Chelseaju se muči s formom te nije pokazao ni upola koliko je pokazivao u Njemačkoj. Do sada je odigrao 56 utakmica u Premier ligi te je postigao svega deset pogodaka. Engleski velikan bi vjerojatno prodao Wernera, koji želi veću minutažu uoči Svjetskog prvenstva u Kataru.

Ipak, navijači Reala tu ideju nisu dočekali s oduševljenjem. Smatraju da Werner nije kalibar za Real te kako ne bi mogao zamijeniti nedodirljivog Benzemu. Do sada su Benzemu mijenjali Luka Jović i Mariano Diaz, a dojma smo kako je, ipak, Werner za klasu bolji igrač od spomenutog dvojca.

NAVIJAČI ODUŠEVLJENI: EVO TKO SE VRAĆA DINAMU!

Net.hr

Komentari

komentara

« Povratak