NAPADA SE LIGA PRVAKA: Ključni igrač pod upitnikom, evo kako će sutra izgledati Dinamo

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb uz puno muke sredio je makedonskog prvaka Shkupija u drugom pretkolu Lige prvaka. Modri su slavili s ukupnih 3:2.

A sada stiže puno jači ispit, a to je bugarski moćni prvak Ludogorec. Da, upravo onaj koji je prije 2012. godine ispraćen iz Maksimira neugodnim golom u 97. minuti kada je pravi heroj dana postao branič Domagoj Vida. Bugari su se gotovo cijelo drugo poluvrijeme izležavali, zločesto krali vrijeme ali onda ih je sudac preduhitrio kada je dodatno produžio utakmicu. No, osveta je stigla odmah sljedeće sezone u Europa ligi kada je Dinamo u skupini sa Ludogorecom, PSV-om i Černomercom bio zaista grozan. Naime, osvojen je samo jedan bod. Ludogorec je oba puta tukao Dinamo.

Glavno maksimirsko pitanje u nedjelju bilo je hoće li Bruno Petković biti spreman za utakmicu s Ludogorecom? Naime, glavni napadač Dinama dobio je nezgodni udarac u srazu protiv Shkupija pa još uvijek osjeća bolove. Veseli dobro izdanje Boška Šutala protiv Istre pa bi i on trebao upisati europski debi za klub iz Maksimira.

Sportske novosti tako danas pišu da će Dinamo vrlo vjerojatno ovako izgledati: Livaković; Ristovski, Lauritesn, B. Šutalo, Ljubičić; Ademi, Mišić, Menalo, Ivanušec, Oršić; Drmić

Utakmica počinje u 19:45.

Komentari

komentara

« Povratak