Awaziemu na transferu u Hajduk čestitao suigrač od 75 milijuna eura

FOTO:

Hajduk je iz portugalske Boaviste na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa doveo nigerijskog stopera Chidozieja Awaziema.

25-godišnjak bio je prvotimac Porta, a prije dolaska u Hajduk redovno je igrao na posudbama u La Ligi, Ligue 1 i Turskoj te na papiru djeluje kao jedna od impresivnijih akvizicija u modernoj povijesti splitskog kluba.

Ubrzo nakon potpisa Awaziem, koji je i standardni reprezentativac svoje zemlje, na Instagramu se pohvalio novim angažmanom uz sliku s Poljuda uz opis “novi dom”.

Među prvima mu je na transferu čestitao Victor Osimhen (23), suigrač iz reprezentacije i velika zvijezda Napolija. Osimhen je prije dvije godine Lilleu plaćen 75 milijuna eura, a prošle sezone je postao jedan od najučinkovitijih napadača Europe i mnogi mu predviđaju novi megatransfer, ovoga puta u Premier ligu.

Među čestitarima Awaziemu našao se još niz nigerijskih reprezentativaca, napadač Leicestera Kelechi Iheanacho, stoper Watforda William Troost-Ekong, Villarrealov Samuel Chukwueze, a od novih klupskih suigrača Josip Vuković.

Komentari

komentara

« Povratak