KAKO SE SAMO OBRUKAO: Evo što je Zvezdaš iz Knina izjavio uoči početka sezone…

FOTO:

Krajem srpnja uglavnom pouzdani kanadski vratar Milan Borjan potpisao je novi četverogodišnji ugovor sa Crvenom Zvezdom.

Tako je ovaj Srbin iz Knina otklonio špekulacije o mogućem odlasku iz Beograda. Sa Zvezdom je Borjan uzeo pet titule prvaka Srbije u nizu, a na dan potpisa novog ugovora dao je malo čudnu izjavu s kojom je možda pokazao i prevelike ambicije:

“Veliki je čast produžiti ugovor s Crvenom Zvezdom. Ovo je jedna velika obitelj, moja druga kuća. Čast mi je biti još četiri godine ovdje, a ako Bog da zdravlja i nakon toga. Imam još veće želje i ambicije, želim još bolje rezultate. Iza nas su titule, rezultata, koeficijent, dvije Lige prvaka i tri Europske lige. To je zasluga cijelog kluba, Zvezda raste iz dana u dan i vratili smo je tamo gdje joj je mjesto. Sad želimo neko polufinale ili finale, Lige prvaka ili Europske lige. Treba vjerovati u to, ja uvijek vjerujem”.

Što se tiče Lige prvaka, Zvezda je sinoć zaustavljena na svom stadionu od strane izraelskog prvaka Maccabija koji je prolazak osigurao u posljednjim minutama utakmice. Kod prvog gola krivac je možda bio i upravo Borjan, dok je kod drugog kumovao nesretni autogol napadača Pavkova.

Inače, Milana Borjana ćemo bolje upoznati krajem godine u okršaju na Svjetskom prvenstvu između Hrvatske i Kanade. Dotični je u našoj javnosti više poznat po kontroverznim izjavama kako se on nije rodio u Hrvatskoj nego u nekakvoj krajini…

Komentari

komentara

« Povratak