TUCHEL JE DOSLOVCE BIO NA KOLJENIMA: The Sun otkrio što je sad već bivši trener Chelseaja radio nakon poraza od Dinama

FOTO:

Engleski velikan Chelsea katastrofalno je otvorio ovu sezonu. Već su upisali dva poraza u Premiershipu, a jučer je stigao novi šamar od zagrebačkog Dinama u sklopu Lige prvaka.

Aktualni hrvatski prvak slavio je 1:0 zahvaljujući pogotku Mislava Oršića, a samo dan nakon te utakmice Chelsea je putem službene stranice malo prije podne objavio kako Thomas Tuchel više nije glavni trener kluba. Njemački je trener u Chelsea je stigao u siječnju prošle godine i odmah je u prvoj sezoni iznenađujuće osvojio Ligu prvaka. U 100 utakmica na klupi Chelseaja je ostvario 60 pobjeda, a poraz od Dinama na startu nove sezone Lige prvaka bio mu je 16. otkako je u Londonu.

“Tuchel je sinoć bezidejno promatrao kako njegova momčad gubi od Dinama. Chelsea je odigrao jako lošu utakmicu, a uprava je njega proglasila krivcem za to. Tuchel je po povratku u London dobio naređenje da se prodruži konferencijskom pozivu s upravom kluba. Molio je deset minuta da ne dobije otkaz, no novi vlasnik Chelseaja Todd Boelhy razriješio je Nijemca njegove dužnosti. Nakon tog poziva Tuchel je ostao u šoku”, piše britanski tabloid.

Iz kluba su priopćili da će ubrzo imenovati novog trenera te da se dotad neće više oglašavati. Ove sezone je Chelsea na nove igrače potrošio više od 280 milijuna eura, ali Tuchelova momčad je očajno počela sezonu te je u prvih šest kola Premier lige upisala tri pobjede i dva poraza.

Komentari

komentara

« Povratak