DINAMO JE IN: Opet redovi pred Maksimirom, velik interes za Dinamovu novu utakmicu

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb će u subotu gostovati kod Gorice u sklopu domaćeg prvenstva, a već sljedeću srijedu čeka ih novi izazov u Ligi prvaka.

Naime, Modri u srijedu gostuje na San Siru kod Milana u drugom kolu Lige prvaka i nakon pobjede nad Chelseajem lovi novo iznenađenje. Uz sebe će, čini se, imati i veliku podršku navijača jer su pred Maksimirom opet, baš kao i uoči Chelseaja, redovi za kupnju ulaznica.

Dinamo je od domaćina dobio 4300 ulaznica po cijeni od 18 eura (136 kuna), a prvog dana prodaje, u četvrtak, vlasnici godišnjih ulaznica uzeli su njih 1546 pa su ostale još 2754 ulaznice. Nije ograničen broj ulaznica koji se može kupiti odjednom, ali se za svaku mora predočiti važeći osobni dokument. U Milanu kupnja ulaznica za gostujuće navijače neće biti moguća.

Dodajmo da je prodaja ulaznica započela danas u 11 sati i traje do 19 sati, ako dotad ostane ulaznica. Ne proda li se sve danas, karte će biti moguće nabaviti i u subotu te po potrebi u nedjelju u istom vremenskom periodu.

Komentari

komentara

« Povratak