KATASTROFA ZA HAJDUK: Velika zvijezda više neće igrati ove godine!?

FOTO:

Hajduk Split danas u 15:00 na rasporedu ima ‘Jadranski derbi’ koji se igra kod Rijeke, a na toj utakmici neće imati ponajboljeg igrača – Nikolu Kalinića.

Naime, veliki napadač Splićana ozlijedio se u prvenstvenom dvoboju protiv Istre prije dva tjedna. Napravljena je potom i medicinska pretraga koja je ustanovila da će centarfor Bijelih imati stanku od najmanje četiri tjedna.

U tom slučaju na travnjak bi se vratio za derbi s Dinamom, ali postoji i druga opcija s obzirom na to da je potpuna informacija “izbivanje od četiri do šest tjedana”, prenose Sportske novosti.

Ukoliko Kalinić bude šest tjedana izvan travnjaka, razvidno je da će se u natjecateljski pogon vratiti tek u siječnju sljedeće godine, za drugi dio sezone.

Ozljeda bedrenog mišića koju je zaradio u dvoboju s Istrom već je treća ove sezone nakon nožnog prsta koji je nastradao u Superkupu, te udarca laktom kojeg je dobio u Valenciji na utakmici s Villarrealom. Shodno nizu ozljeda, Kalinić ima ukupno osam nastupa ove sezone, ali tek tri u početnom sastavu s 256 minuta provedenih na travnjaku.

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak