JE LI SUDAC POGURAO HAJDUK? Trener Gorice rigao vatru nakon poraza od Hajduka

FOTO:

U drugom subotnjem susretu 13. kola HNL nogometaši Hajduka su golom Marka Livaje u 98. minuti pobijedili Goricu u gostima s 1-0 (0-0).

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 50. minuti kada je crveni karton dobio domaći igrač Moussa Wague, a odmah nakon toga jedanaesterac za Hajduk nije realizirao Marko Livaja. No, napadač Hajduka se iskupio golom u 99. minuti za nova tri boda.

Utakmicu je poslije prokomentirao trener Gorice, Igor Angelovski, koji se nije mirio s porazom:

“Čestitam svojim dečkima, odigrali su kako smo se dogovorili. Pokazali smo kako se suprotstaviti Hajduku. Bili smo na dobrom putu pa smo u 98. primili gol. Moramo ovako nastaviti, vratili smo se na razinu koju smo držali prije Rijeke. Imamo kvalitetu i zaslužujemo poštovanje. I mene je bilo sram zbog onog što se događalo, ako nas misle slomiti, varaju se. Siguran sam da će Gorica i iduće sezone biti u HNL-u”, izjavio je Angelovski.

“Ako je i bio penal, apsurd je da onakav start s minimalnim kontaktom bude crveni karton. Nisam vidio snimku, ali onaj intenzitet… Nismo zaslužili crveni karton. Ako je bio penal, može biti samo žuti. No to ne mogu potvrditi, ja sam tako vidio s klupe”, nastavio je trener Gorice i dodao kako je njegova momčad najviše puta oštećena u HNL-u.

Za analizu utakmice Real Madrid – Barcelona kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak