Više ništa nije nemoguće! Je li ovo najbizarniji transfer do sada?!

FOTO:

S obzirom da su u tijeku ljetni prijelazni rokovi, nogometna je javnost svakodnevno bombardirana s brdom novih glasina o transferima, ali i enormnim količinama novca koji se tu vrti. Transfer o kojem danas bruji Španjolska, ali i ostatak Europe je nešto posve novo…

Otkupio sam sebe

Igrač Víctor Machín Pérez, poznatiji kao Vitolo, otkupio je sam sebe od dosadašnjeg kluba Seville, kako bi karijeru nastavio u Las Palmasu, a od siječnja u Atletico Madridu. Kako i zašto?

Usprkos najavama iz Seville kako će produljiti ugovor, 27-ogodišnji Vitolo je iz vlastitog džepa izdvojio 37,5 milijuna eura i predao ih kao odštetu dosadašnjem klubu. Točnije, Atletico Madrid je Vitolu dao taj novac, kojim se igrač otkupio, kako bi ga u konačnici doveo u svoje redove.

Naime, Atletico ima zabranu registriranja novih igrača do iduće godine, tako da će Vitolo idućih šest mjeseci provesti na posudbi u Las Palmasu, a tek nakon toga se pridružiti momčadi Diega Simeonea.

Na svojoj službenoj internetskoj stranici Atletico Madrid je objavio priopćenje vezano za ovaj transfer:

Nakon što je Victoro Machin Perez, Vitolo, raskinuo svoj ugovor sa Sevillom, Atletico je s njim postigao dogovor o suradnji, narednih pet godina. S obzirom da FIFA zabranjuje klubu registraciju novih igrača u ovom prijelaznom roku, Vitolo će prvu polovicu sezone igrati za Las Palmas, a našem će se timu pridružiti 1. siječnja 2018. godine.

S obzirom da je Vitolo rođen u Las Palmasu i ondje započeo nogometnu karijeru, ova mu posudba neće teško pasti.

https://www.youtube.com/watch?v=sHPceyTIqdM

Komentari

komentara

« Povratak