NIŠTA OD BARCE? Messi već mjesecima tajno pregovara s ovim klubom!

FOTO:

Argentinski velikan, Lionel Messi, nije bio nešto zagrijan u prvoj sezoni kao igrač PSG-a s obzirom da je postigao 11 golova i 15 asistencija u 34 utakmice.

Ove sezone već je na 12 golova i 13 asistencija u svega 17 utakmica. Aktualni ugovor s PSG-om traje do sljedećeg ljeta, a Messi već od prvog siječnja može pregovarati s bilo kojim klubom pa se tako špekulira o senzacionalnom povratku u Barcelonu.

“Mislim da Barça ima moralni dug prema Messiju. Voljeli bismo da završi karijeru u dresu Barcelone i da dobije ovacije na svim poljima. Nadamo se da ćemo tu želju pretvoriti u stvarnost”, rekao je nedavno Barcelonin predsjednik Joan Laporta.

Međutim, The Athletic javlja da Messi već mjesecima tajno pregovara s Interom iz Miamija, klubom legendarnog engleskog nogometaša Davida Beckhama. Isti izvor javlja da su Miamiju sve optimističniji da će uskoro dovesti 35-godišnjeg Argentinca.

S Interom iz Miamija se povezivao i Messijev najveći rival Cristiano Ronaldo koji želi napustiti Manchester United. U Beckhamovom klubu najveće ime je dosad bio Messijev sunarodnjak Gonzalo Higuain koji je nedavno objavio kraj karijere, a u klubu su trenutno najveće zvijezde francuski veznjak Blaise Matuidi i bivši engleski reprezentativac Kieran Gibbs.

Komentari

komentara

« Povratak