CHELSEA JE SIGURNO PRVI: Evo što je trener Potter izjavio uoči okršaja protiv Dinama!

FOTO: EPA/DANIEL HAMBURY

Premda je Chelsea osigurao prvo mjesto u skupini, menadžer londonskog sastava Graham Potter želi pobjedom protiv Dinama zaključiti prvi dio natjecanja u Ligi prvaka.

“Moramo imati poštovanja prema konkurenciji i prema protivničkim momčadima. Želimo pobijediti. Kod kuće smo i želimo dobro završiti” grupnu fazu,” rekao je menadžer londonskog sastava.

Uoči zadnjeg kola skupine E Chelsea vodi sa 10 bodova, Milan na drugom mjestu ima sedam bodova, RB Salzburg je treći sa šest, a Dinamo na posljednjem mjestu ima četiri boda. “Bluesi” su jedini poraz u skupini doživjeli na otvaranju ntjecanja u Zagrebu. No, tada je na klupi sjedio Thomas Tuchel.

“Sami smo se uvjerili da se radi o talentiranoj momčadi s opasnim igračima, dobro posloženoj, kvalitetnoj momčadi kakvu očekujemo u ovom natjecanju”, pojasnio je Potter.

Menadžer Chelsea je najavio kako španjolski vratar Kepa neće konkurirati za utakmicu, a upitan je i nastup hrvatskog veznjaka Matea Kovačića koji je propustio posljednji trening. “Kepa neće biti dostupan za utakmicu, treba mu još nekoliko dana,” otkrio je Potter prokomentiravši i situaciju s hrvatskim veznjakom koji ima problema s listom.

“Kovačić nije trenirao, bila je to samo mjera predostrožnosti. Još uvijek postoji šansa da će igrati, ali odluku ćemo donijeti sutra”, objasnio je. Susret između Chelsea i Dinama na rasporedu je u srijedu na stadionu Stamford Bridge s početkom u 21.00 sati.

Komentari

komentara

« Povratak