ZBOGOM OZBILJNOM NOGOMETU: Cristiano Ronaldo ima novi klub!

FOTO:

Vjerovali ili ne, ali Cristiano Ronaldo je prije nekoliko dana ostao bez kluba nakon što mu je Manchester United odlučio raskinuti ugovor. Portugalski velikan je tako na Svjetskom prvenstvo slobodan igrač što je uistinu bizaran slučaj.

A gdje će CR nastaviti karijeru? Pričalo se o ostanku u Premiershipu gdje su interes najviše pokazali Chelsea i Newcastle United pa se opet pričalo o mogućem povratku u Španjolsku ili Italiji. A neki su čak spominjali Bayern Munchen.

No, sve je to izgleda obično špekuliranje. Naime, ako je vjerovati Marci čini se kako je Cristiano Ronaldo već odlučio! Portugalac je blizu dogovora sa saudijskim Al Nassrom. Ronaldo, koji je nakon niza skandala potjeran iz Manchester Uniteda usred sezone, u Saudijskoj Arabiji zarađivao bi 200 milijuna eura po sezoni. Saudijci su mu pripremili ugovor na dvije i pol godine.

“Ronaldo nema izbora. Nijedna europska momčad financijski se ne može približiti ponudi Al Nassra, a ne mogu ni MLS klubovi”, piše Marca, list blizak Ronaldovom agentu Jorgeu Mendesu. Marca navodi i da su Mendes i Ronaldo već pristali na ovu ponudu.

Al Nassr, klub iz Riyadha, vodi bivši Romin trener Rudi Garcia, a najveće zvijezde momčadi su golman Ospina i bivši igrač Villarreala Alvaro Gonzalez. Al Nassr je, uz Al Hilal, svog gradskog rivala, najtrofejniji saudijski klub.

Za analizu utakmice Tunis – Francuska kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak