Pašalić postao jedan od traženijih igrača u Europi, zainteresirano čak šest klubova!

FOTO:

Nakon što je „odradio“ tri godine posudba, Mario Pašalić se vratio u Chelsea, a sve je više klubova koji ga žele vidjeti u svojim redovim.

Konačno mu se pruža prilika u Chelseau

Nakon što je 2014. iz Hajduka prešao u slavni Chelsea, mladi se Mario Pašalić ubrzo našao na listi igrača koje je klub slao na posudbe. U Pašalićevom slučaju to je bio španjolski Elche, Monaco te prošle sezone AC Milan. S obzirom na odlične igre u Milanu, Mariju se konačno pružila prilika da se iduće sezone bori za svoje mjesto u momčadi Antonija Contea.

Osim što Pašaliću priliku nudi matični klub, Chelsea, 22-ogodišnji veznjak privlači sve više europskih klubova. Britanski mediji tako navode kako je najzaineresiraniji turski Galatasaray. Naravno, hrvatski trener na klupi turskog prvoligaša, Igor Tudor tu ima veliki utjecaj. Pitanje je hoće li klub i dalje inzistirati na Pašaliću u slučaju da Tudor dobije otkaz, jer klupa mu se opasno „trese“.

Osim spomenutog turskog kluba, interes su iskazala i dva Bundesligaša, Wolfsburg i Stuttgart. Oba kluba žele ojačati svoju veznu liniju, a Pašalića vide kao idealno rješenje. Kao moguće destinacije mladom Hrvatu spominju se i Lazio te Red Bull Salzburg. Konačno, prije nekoliko tjedana i engleski Leeds je iskazao zanimanje za Marija.

Trenutna tržišna vrijednost ovog igrača je oko 8 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak