FRANCUSKA LEGENDA SMATRA: Hrvatska je glavni favorit za zlato!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija je još jednom ponovila čudo iz Rusije prije četiri godine te se plasirala među četiri najbolje momčadi na svijetu.

Hrvatska želi osvetu

U povijesti svjetskih nogometnih prvenstava samo su dvije reprezentacije uspjele obraniti svjetsko zlato: Italija 1938. i Brazil 1962. Francuska je na dobrom putu da postane treća, no prije toga mora pobijediti Maroko te bolju momčad iz susreta Hrvatska – Argentina.

Po mnogima, Francuzi su najveći favoriti, ali ne i za francusku legendu i prvaka svijeta iz 1998., Franka Leboeufa. On smatra kako utakmica s Marokom neće biti lagana za Francuze:

„Svi znamo da polufinale protiv Maroka neće biti jednostavna utakmica. S druge strane, imate dvije fantastične momčadi s dva fantastična igrača – Modrić i Messi koji želi osvojiti prvenstvo.“

Francuz je dodao:

„Mislim da Hrvatska želi osvetu protiv Francuske. Prošlu su utakmicu pokazali da su kompaktni, dovoljno snažni. Kada pobijedite favorita svjetskog prvenstva, onda morate biti glavni kandidat za naslov. Ne znam tko će pobijediti, ali uživam u SP-u jer je nepredvidljiv. Znate, meni je Hrvatska favorit.”

Komentari

komentara

« Povratak