IMA SE, MOŽE SE! Nema stajanja za Manchester City – iz madridskog Reala doveli pojačanje vrijedno 30 milijuna eura

FOTO:

Ima se, može se u Manchester Cityu! Iz madridskog Reala doveli igrača vrijednog 30 milijuna eura!

Nema stajanja s pojačanjima

Samo dan nakon što je objavljeno da će za Monacovog Benjamina Mendya dati 57,5 milijuna eura, što je rekordan iznos za obrambenog igrača, stiže novo pojačanje u City! Iz Real Madrida je pristigao Danilo!

Kako izvještavaju španjolski portali, Danilo je potpisao petogodišnji ugovor za klub s Etihada. Dogovor je postignut danas ujutro nakon što je 26-ogodišnji Brazilac napustio Realov kamp u Los Angelesu i obavio liječničke preglede u Engleskoj. Vjeruje se kao će City za Danila izdvojiti 30 milijune eura plus dodatni bonusi.

Danilo se, nakon dvije godine igranja za Los Blancos veseli igranju u Cityu:

Bilo je ozbiljnih ponuda od drugih klubova, ali je presudilo to što sam uvijek htio igrati kod Pepa Guardiole. Čim sam saznao za ovu ponudu, znao sam da želim biti Cityev igrač!“

Danilo se Realu pridružio u srpnju 2015. iz Porta, a za kraljevski je klub nastupio u 56 utakmica, zabio 3 gola i bio asistent u devet navrata. S Realom je osvojio dvije Lige prvaka, jedan naslov španjolskog prvaka, jedan Svjetski kup i jedan UEFA Superkup.

Iz madridskog su se Reala također oglasili priopćenjem:

Klub se želi zahvaliti igraču (Danilu) na profesionalnom pristupu, požrtvovnosti i posvećenosti kroz vrijeme provedeno u Real Madridu. Također, želimo mu svako dobro u novom poglavlju karijere.“

TAKO TO IZGLEDA KAD NEMA BONUCCIJA U OBRANI: Pogledajte kako se Neymar narugao Barzagliju i Benatiji!

Komentari

komentara

« Povratak