IDE NOVI TRANSFER DINAMA? Procurilo ime kluba koji želi Petkovića!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb zasad je odradio samo jedan izlazni transfer u ovom zimskom prijelaznom roku. U pitanju je Mislav Oršić koji je otišao za 6.8 milijuna eura + bonusi u engleski Southampton.

Što se tiče novih odlazaka najviše se spominju Josip Šutalo, Dominik Livaković i Bruno Petković. Praktički svaki dan dolaze nove špekulacije za navedeni trojac, ali još uvijek nije poznato gdje će nastaviti svoju karijeru. Moguće da će odraditi još proljeće u dresu Dinama.

No, Sportske novosti ekskluzivno doznaju kako postoji golemi interes za Livakovića od strane Villarreala te za Petkovića od strane turskog velikana Galatasaraya! Ostaje za vidjeti hoće li se realizirati ovi poslovi.

SN također pišu kako menadžerski izvori kazuju da je bi priča oko odlaska Livija prema ‘žutoj podmornici‘ mogla postati realna opcija. Koju bi najbolji hrvatski vratar i jedan od najboljih na Globusu prihvatio, a isto tako ne bi ništa protiv imao niti Dinamo. Livijeva ‘izlazna klauzula‘ iznosi 10 milijuna eura, drži se da bi klub iz Primere to mogao isplatiti.

Dominik je svakako zaslužio braniti u nekoj od liga Petice, odlazak u Primeru bio bi svakako dobar posao za sve uključene strane. A isto vrijedi i za Brunu Petkovića…

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak