PROMETNO NA POLJUDU: Sportski direktor Hajduka najavio prodaju dvojice igrača!

FOTO:

Sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius najavio je da će prodati dvojicu igrača – veznjaka Janija Atanasova i napadača Samuela Eduoka.

“Za njih tražimo rješenje. Pregovaramo s nekim klubovima za transfer. Imamo ponude. Nadam se da ćemo to riješiti brzo”, rekao je Nikoličius za Dalmatinski portal pa najavio da će Hajduk napraviti i neke ulazne transfere.

“Ima igrača koje pratim od prvog dana dolaska u Hajduk. Naravno, sada kada je došao novi trener, treba vidjeti njegove želje, kakav sustav želi igrati, kakve karakteristike igrača želi. Treba se prilagoditi tome, vidjeti što je najbolje rješenje. Zimski prijelazni rok je jako specifičan. U Hrvatskoj je prednost što prijelazni rok traje do 15.2. Mi imamo dva tjedna u kojima možemo reagirati i dovesti neke igrače. Želimo dovesti igrače čim prije.

S trenerom pričamo svaki dan, od jutra do večeri o pojačanjima. Za optimalan sustav nam fale neke pozicije. Moramo pristupiti jako oprezno. Nema puno prostora za grešku. Igrač koji dođe mora se dobro uklopiti u kolektiv i imati karakteristike koje su bitne za ovaj Hajduk: mentalitet, karakter, brzinu… Nije lako to realizirati s ovom situacijom. Uspjet ćemo u tome.

Treba strpljenja, ali radimo punom parom. Koliko ćemo dovesti igrača do 15.2., vidjet ćemo. Jedan, dva, tri ili četiri. Imamo plan kako bi momčad trebala izgledati na ljeto. Želimo Hajduk u europskim utakmicama. Bitno je dovesti sada igrača kako bismo bili spremni za Europu na ljeto”, rekao je Nikoličius.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak