PRVA UTAKMICA I VEĆ PROBLEMI: Evo na što se požalio trener Gorice!

FOTO: HINA /Zvonimir KUHTIĆ

U srijedu je na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici odigrana zaostala utakmica 17. kola Hrvatske nogometne lige u kojoj su domaća Gorica i Varaždin odigrali bez pogodaka 0-0, a domaćini su u završnici propustili realizirati kazneni udarac.

Tako je Varaždin sa 23 boda ostao na petom mjestu prvenstvene ljestvice, dok je Gorica sa samo osam bodova na začelju. Vodeći Dinamo ima 41 bod iz 16 nastupa, a drugi je Hajduk sa 35 bodova i utakmicom više.

Osijek je treći sa 30 bodova, a Slaven Belupo četvrti sa 26. Iza Varaždina je Istra 1961 sa 20 bodova i utakmicom manje. Lokomotiva je sedma sa 18 bodova, osma Rijeka ih ima 15, a predzadnji je Šibenik sa 13.

“Treneri koji rade ovaj posao razumiju situaciju u kojoj se nalazimo. Nije to PlayStation da jednog izvadiš, drugog ubaciš. Igrači su dali sve od sebe, poštivali su dogovor. Odlučivali su detalji. Kad ne zabiješ, Varaždin raste, ali sve smo to uspjeli izblokirati. Na kraju smo imali i penal koji nismo zabili, ali to je nogomet. Rekao sam Suku u kabini, sve je u redu”, rekao je trener Gorice, Željko Sopić, pa dodao:

“Za Dinamo ćemo u rosteru imati četiri ili pet novih igrača za koje se nadam da će biti registrirani do subote. Netko pametan tamo je odlučio, pošto smo mi zadnji, da igramo za tri dana. Teren je bio takav da će nam dobro leći utakmica za tri dana, ali idemo dalje. Hrabro na Maksimir.”

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak