POZNATI TRENER ZAGRMIO: Dovedite mi Marka Livaju!

FOTO:

Hoće li Hajduk u ovom prijelaznom roku ostati bez svoje najveće zvijezde Marka Livaje? Naime, za njega su zainteresirana dva kluba!

Bivši nogometaš beogradskog Partizana, Aleksandar Stanojević danas se bavi trenerskim poslom i upravo je ovih dana preuzeo momčad turskog Konyaspora. Sve navedeno bilo bi posve irelevantno da Stanojević kao ultimativni zadatak klupskim čelnicima nije postavio – dovođenje Marka Livaje u Konyaspor!

Ali, to nije sve. Tiražni Ajansspor tvrdi kako Konyaspor nije jedini turski klub zainteresiran za najboljeg Hajdukovog igrača. Najboljeg strijelca HNL-a (s 11 golova) želi i Trabzonspor. Spomenutom klubu Livaja je “davna želja”. Danas 29-godišnjeg Hajdukovog napadača Trabzonspor je namjeravao angažirati još dok je Livaja igrao za grčki AEK. Štoviše, Turci su sve dogovorili s Livajom, ali je posao “minirao” atenski klub.

Turski mediji ne navode koliko su tamošnji klubovi spremni ponuditi za Livajin transfer. Aproksimativna vrijednost Hajdukovog napadača prema Transfermarktu iznosi osam milijuna eura.

No, teško da bi ga Splićani pustili i za znatno veći iznos. A iz cijele je priče sasvim razvidno kako Turci slabo prate hrvatske medije. U protivnom bi znali da Livaja prema vlastitoj želji ostaje na Poljudu – do osvajanja naslova.

Komentari

komentara

« Povratak