OČEKIVAO JE DRUGAČIJU SITUACIJU: Je li trener Hajduka bocnuo upravu?

FOTO: HINA

Hajduk Split pred sobom ima novi izazov u prvenstvu, a to je sutrašnje gostovanje kod neugodnog Varaždina. Dvoboj 21. kola najavio je trener Splićana, Ivan Leko koji je u startu govorio o atmosferi u momčadi:

“Sigurno je da može biti bolja. Nikome nije lijepo nakon dva poraza, posebno ne Hajduku i njegovim igračima. Zadnjih dana smo puno komunicirali, pričali, ali i radili na terenu da se popravimo. Jer ima jako puno stvari koje moramo popraviti. Toga sam svjestan i ja i moje osoblje te smo se posvetili tome.”, kazao je na početku te je potom otkrio kako je prava šteta što neki igrači nisu dio njegove ekipe:

“Lijepo je vidjeti naše momke Šegu i Teklića da gore rade razliku. Šteta što nisu ovdje, ali u nogometu je to tako. Varaždinci igraju jako lijep nogomet, lagani su, ali u Varaždinu su uvijek gajili takav stil i ostali su vjerni sebi. Ali, koliko god igrali lijepo i kombinatorno, ne zanemaruju obranu.”. Okupljene novinare potom je zanimala situacija oko braniča Ferra:

“Dan prije utakmice pričat o transferima je gubljenje energije. Jer ni Ferro ni netko tko nije tu neće sutra igrat. Igrat će momci koji su tu, koji osjećaju težinu dresa i bol zadnjih poraza. Ako pričamo tko bi trebao doći, kako… Gubimo fokus od teme koja je nama primarna, a to je utakmica u Varaždinu. Komunikacija oko pojačanja je stalna i jako dobra, ali da, očekivali smo da će s novim igračima situacija biti malo drugačija. No, idemo dalje i uskoro će biti bolje.”, direktno će Leko.

Za kraj je prisjetio lijepih trenutaka koji ga vežu za grad Varaždin: “Baš sam sinoć pričao kako je tamo bilo lijepo 2001. To su mi možda najljepše uspomene iz igračke karijere. Zabio sam gore pred tisućama naših navijača, pa onda povratak s njima, doček na Rivi…”

Komentari

komentara

« Povratak