ZABRINUTI TRENER HAJDUKA: Evo što je Ivan Leko rekao nakon teško izborene pobjede protiv Gorice!

FOTO: HINA/ Mario STRMOTIĆ

U posljednjem susretu 22. kola HNL-a nogometaši Hajduka su na svom Poljudu, uz sve golove u drugom poluvremenu, s 2-1 pobijedili Goricu, posljednju momčad na ljestvici.

Splićani su poveli golom Marka Livaje u 59. minuti. Izjednačio je Slavko Bralić u 65., a pobjedu je Hajduku osigurao Nikola Kalinić, strijelac za 2-1 u 79. minuti. Hajduk je uz utakmicu više opet došao Dinamu na osam bodova zaostatka, s tim da se u idućem kolu, na maksimirskom stadionu, igra najveći derbi Dinama i Hajduka.

Nakon utakmice pred okupljene novinare pojavio se trener Hajduka, Ivan Leko, koji je kazao:

“Bila je teška utakmica. Pobijedili smo, treba poštovati tri boda. Momčad se borila koliko je mogla. To je pozitivna stvar. Imamo milijun problema trenutno. Ne možeš pripremiti utakmicu kako treba. Sad sam u svlačionici, gledam i nemam osam igrača. Treba puno trenirati i raditi. Nadam se da ćemo imati vremena da naš nogomet počne ličiti na nešto. Na pripremama smo izgledali puno bolje”, rekao je nakon utakmice s Goricom trener Hajduka Ivan Leko. No, potom je imao još štošta za reći:

“Nisam sretan što moram promovirati juniore. Nije to meni neko ludilo, nisam došao tu trenirati juniore. Ovo je prevelik klub da bismo mi to uzimali kao uspjeh. Ovdje se gleda da se pobijedi utakmica. Ne mogu se ja sad sakrivati od neuspjeha jer mi igraju juniori. Klub je transferima Livaje i Kalinića pokazao da je jak bio u tom trenutku. Kalinić živi za Hajduk, zabio je danas gol”, rekao je Leko.

“Dinamo? Prerano je pričati, to je ogromna utakmica. Dva su to najveća hrvatska kluba. Imamo respekt otići tamo i pokušati pokazati da imamo kvalitetu, srce i dušu. Ovo je najbolja publika na svijetu. Govorim to iz svog iskustva. Kad ne igraš dobro, koliko god ti je teško, očekuje se stalno od tebe puno. To je dobro za igrače, da rastu i da igraju pod stresom”, zaključio je trener Hajduka.

Komentari

komentara

« Povratak