UGLEDNI L’EQUIPE OBJAVIO: PSG dovodi čak sedam novih igrača!?

FOTO:

Francuski velikan PSG doživio je još jedan udarac s obzirom da su ispali u osmini finala Lige prvaka drugu sezonu zaredom. Ovog puta koban je bio Bayern Munchen koji ih je svladao s ukupnih 3:0 u dvije utakmice.

Naslov nije upitan jer Parižani imaju ogromnih osam bodova prednosti ispred drugoplasiranog Olympique Marseillea, a do kraja prvenstva ostalo je još 12 utakmica. Međutim, upitno je hoće li do kraja sezone ekipu voditi Christophe Galtier kojem se opasno drma trenerska stolica. On je izjavio kako je uvjeren da će voditi ekipu do kraja sezone, ali za novu sezonu trebao bi doći novi trener.

I kako to biva, očekuju se velike promjene u ljetnom prijelaznom roku. Očekuje se da će Neymar na kraju sezone napustiti klub, dok bi druge dvije velike zvijezde, Kylian Mbappe i Lionel Messi, trebale ostati. Francuski L’Equipe danas je objavio popis nogometaša koji bi mogli doći sljedećeg ljeta i pomoći Mbappeu i Messiju u borbi za naslov europskog prvaka.

Popis predvodi Bernardo Silva, 28-godišnji Portugalac koji će na kraju sezone napustiti Manchester City. Uz njega u ofenzivnom dijelu PSG želi i Rayana Cherkija, 19-godišnjaka iz Lyona, i pet godina starijeg napadača Napolija Victora Osimhena.

PSG prati i Goncala Ramosa, 21-godišnjeg napadača Benfice. Njih četvorica prema Transfermarktu vrijede više od 200 milijuna eura, najviše Silva (80 milijuna) i Osimhen (70). Uz Milana Škriniara, koji će doći kao slobodan igrač iz Intera, PSG želi obranu pojačati Pauom Torresom, 26-godišnjim braničem Villarreala. Želje za vezni red su Manu Kone, 21-godišnjak iz Borussije Mönchengladbach, i 25-godišnji PSV-ov veznjak Ibrahim Sangare.

Isto tako treba podsjetiti da je britanski Sun lansirao kako Parižani žele dovesti Harrya Maguiera, najskupljeg braniča u povijesti nogometa…

Komentari

komentara

« Povratak