POZNATI MEDIJ OBJAVIO: Luka Modrić napušta Real Madrid na kraju sezone!?

FOTO:

Hrvatski velikan, Luka Modrić, još uvijek nije potpisao novi ugovor s Real Madridom iako mu aktualni istječe ovog ljeta.

Podsjećamo, prošle godine Modrić je produljio s ‘Kraljevima’ tek početkom lipnja pa se navijači nadaju kako uprava kluba slično želi napraviti i ove godine. Međutim, pojavio se jedan “problem” koji je itekako naljutio čelnike Reala.

Naime, Florentino Perez i društvo očekivali su kako će se legendarni hrvatski nogometaš oprostiti od Vatrenih nakon Svjetskog prvenstva u Kataru. Bilo je čak i raznih špekulacija o tome, ali ovaj tjedan sve to je demantirano od strane izbornika Zlatka Dalića koji je stavio Modrića na popis za početak kvalifikacija za Euro. Vatreni nove kvalifikacije otvaraju domaćim susretom protiv Walesa, a potom slijedi gostovanje u Turskoj.

Poznati španjolski medij OK Diario kako prvi čovjek Perez i društvo oklijevaju s nuđenjem novog ugovora. Oni su, s obzirom da se Luka nije oprostio u prosincu, očekivali kako će se oprostiti nakon završnice Lige nacija u lipnju. Međutim, ni to nije baš realno s obzirom da će Modrić započeti nove kvalifikacije kao kapetan Vatrenih.

Klupski ritam u Realu dovoljno je naporan za 37-godišnjaka i bez igranja za reprezentaciju, smatraju u Realu i htjeli su da Luka preskoči već ove dvije utakmice kvalifikacija za Euro u ožujku. Dalić je navodno planirao Luku koristiti ili protiv Walesa ili protiv Turske, međutim Modrić je sam rekao kako želi pokušati pomoći u obje utakmice.

Ostaje za vidjeti kako će proći ova zanimljiva priča, ali puno toga je jasno – Luka Modrić je itekako voljen od strane svlačionice u kojoj su trener i suigrači, a gotovo identična ljubav dolazi i od samih navijača Real Madrida…

Komentari

komentara

« Povratak