RUŽNE SCENE IZ CRNE GORE: Navijači brutalno vrijeđali suprugu poznatog Srbina…

FOTO:

Sinoć smo vidjeli novih osam kvalifikacijskih utakmica za odlazak na Europsko prvenstvo u Njemačku 2024. godine. Jedna od najzanimljivijih utakmica svakako je ona između Crne Gore i Srbije koja se odigrala u Podgorici.

Srbi su slavili 0:2, a pravi junak utakmice bio je dvostruki strijelac Dušan Vlahović. Po jednu asistenciju upisali su Filip Mladenović i Saša Lukić. Izabranici Dragana Stojkovića tako su na najbolji mogući način otvorili kvalifikacije. U dvije utakmice upisali su dvije pobjede uz gol razliku 4:0.

A uoči početka utakmice dogodio se mali incident, točnije prilikom zagrijavanja. Kako prenose srpski mediji, potpuno nepotrebno, navijači Crne Gore sramno su provocirali rezervnog golmana naše reprezentacije Predraga Rajkovića dok se zagrijavao pored aut linije.

27-godišnji vratar španjolske Mallorce nije mogao podnijeti besramno vrijeđanje njegove supruge Ane Rajković, pa je u momentu potpuno izgubio razum. Nasjeo je na provokacije i ušao u žestok verbalni okršaj sa provokatorima. Uputio im je nekoliko sočnih psovki, pokazao im međunožje, šutnuo loptu i pljunuo ka navijačima Crne Gore.

Dodajmo kako je Rajković od ove sezone član Mallorce gdje redovito brani. Došao je prošlog ljeta iz francuskog Reimsa.

Komentari

komentara

« Povratak