JE LI OVO NOVI KLUB MODRIĆA? Navijači poznatog kluba zasuli Modrića komentarima nakon sinoćnje pobjede!

FOTO:

Gdje će Luka Modrić nastaviti svoju veličanstvenu karijeru? Hoće li potpisati novi ugovor s Real Madridom ili će pred kraj karijere pokušati nešto novo?

To se pitaju mnogi nogometni analitičari. Hrvatski velikan je jedan dan blizu produljenja ugovora s ‘Kraljevima’ pa ga drugi dan ipak sele iz kluba dok je treći dan navodno jako blizu odlaska u Saudijsku Arabiju u Al Nassr kod bivšeg suigrača, Cristiana Ronalda.

Al Nassr, saudijski klub poznat po tome da je prije tri mjeseca doveo Cristiana Ronalda te mu za dvije i pol godine plaća pola milijarde eura, ozbiljno pregovara s Lukom Modrićem, objavio je prije pet dana talijanski novinar Rudy Galetti. On je na Twitteru napisao: “Sve je potvrđeno. Do kraja mjeseca, najvjerojatnije zadnjeg dana ožujka, u Rijadu će se sastati vodstvo Al Nassra i Modrićev agent. Saudijski klub će na tom sastanku dati detaljnu ponudu za hrvatskog veznjaka.”

Luka je sinoć putem Twittera objavio status zbog velike pobjede u gostima kod Turske, a onda ga je tamo dočekalo veliko iznenađenje. Naime, doslovce horde navijača Al Nassrija zasuli su Modrića s komentarima gdje ga pozivaju da potpiše što prije za Al Nassri. Neki su čak toliko maštoviti da postavljaju fotomontaže na kojoj su u dresu tog kluba Modrić i Cristiano Ronaldo.

Inače, nije tajna kako je Modriću prvi izbor Real Madrid, ali nešto se pita ipak gazda Florentino Perez…

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak