DEBI IZ NOĆNE MORE: Bjelica teško stradao u prvoj utakmici kao trener Trabzonspora!

FOTO:

Ranije ovog tjedna hrvatski trener Nenad Bjelica postavljen je za novog trenera aktualnog turskog prvaka Trazonspora.

No, bivši trener Dinama i Osijeka debi neće po dobrome pamtiti. Naime, u sklopu 30. kola turskog prvenstva Trabzonspor je teško stradao na gostovanju kod Sivasspora. Bilo je čak 4:1.

Bjelica i društvo poveli su na samom startu utakmice preko srpskog ofenzivca Lazara Markovića, ali sve je palo u vodu u 22. minuti kada direktni crveni karton dobiva Jens Styger Larsen.

Larsen je pred golom nepropisno zaustavio Hakana Arslana u čistoj prilici te tako skrivio kazneni udarac i dobio izravni crveni karton. Pritom se i ozlijedio jer ga je Arslan u padu nehotično udario kopačkom u glavu. Samuel Saiz realizirao je jedanaesterac, a deset minuta kasnije Erdogan Yesilyurt zabio je glavom uz puno sreće za preokret domaćih.

U 58. minuti Saiz je zabio i svoj drugi gol, a brojčano inferiorna Bjeličina ekipa nije uspjela ugroziti vodstvo domaćih. Još je Jordy Caicedo u 94. minuti potvrdio pobjedu Sivasspora.

Trabzonspor se trenutno nalazi na šestom mjestu turskog prvenstva s 45 bodova, koliko imaju i petoplasirani Basaksehir te sedmoplasirani Kayserispor. Za Adana Demirsporom, koji je četvrti i drži posljednju poziciju koja može (ali i ne mora) odvesti u Europu, zaostaje devet bodova.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak