VELIKI TRANSFER: Nenad Bjelica u Trabzonspor dovodi poznatog Hrvata!?

FOTO:

Nenad Bjelica nije dobro započeo svoju avanturu kao trener turskog Trabzonspora. Bivši trener Dinama i Osijeka je u dvije utakmice upisao dva poraza, ali to ne bi trebalo zakomplicirati njegovu situaciju jer Turci na njega računaju u novoj sezoni.

Tamošnji mediji sada se zabavljaju s eventualnim ulaznim transferima Trabzonspora jer se očekuje kako će 51-godišnji Nenad Bjelica napraviti velike promjene u svlačionici. Turci tako spominju dolazak nekoliko hrvatskih nogometaša koji bi svakako podigli kvalitetu aktualnom turskom prvaku.

Kao najveći favorit za dolazak u Trabzonspor vodi se Mihael Žaper, kapetan Osijeka, kojeg Bjelica jako cijeni još iz vremena dok je vodio Osijek. No, to nije sve. Germanijak.hr piše kako bi Bjelica mogao krenuti po Brunu Petkovića!

Da pojačaju vjerodostojnost priče o Petkovićevu dolasku u Trabzon, turski mediji objasnili su da se Bjelica prvo mora riješiti nekoliko skupih igrača, da mu je dovođenje napadača prioritet u prijelaznom roku i da je klupske čelnike već upoznao sa željom da kupi Brunu Petkovića.

Isto tako pišu kako bi jedina prepreka mogla biti ogromna odšteta jer Trabzonspor ipak nije kao Galatasaray ili Fenerbahče po pitanju financija. Rekordni transfer se dogodio u sezoni 2014/15. kada su iz Spartak Moskve kupili 22-godišnjeg ofenzivca Majeed Warisa za 6.9 milijuna eura. Na drugom mjestu je Gokhan Unal koji je došao davne 2008. godine za 6.2 milijuna eura.

Petković trenutno vrijedi šest milijuna eura i poznato je kako ga Dinamo ne bi pustio za sitniš…

Komentari

komentara

« Povratak