STVARNO JE LEGENDA: Luka Modrić zbog Real Madrida odbio nemoralnu ponudu!

FOTO:

Apsolutni velikan svjetskog i hrvatskog nogometa, Luka Modrić, još uvijek nije potpisao novi ugovor s Real Madridom. No, španjolski mediji tjednima pišu kako to neće biti problem te kako ćemo ‘Lukitu’ gledati u dresu Real Madrida i sljedeće sezone.

Dok su mnogi već dugo u mirovini ili igraju po znatno slabijim ligama, Modrić je kao 37-godišnjak ključni igrač Real Madrida. Ove sezone upisao je čak 44 nastupa u svim natjecanjima, a još dodajte čak sedam utakmica na Svjetskom prvenstvu. Tu je još dodatnih pet utakmica kroz Ligu nacija, kvalifikacije za Euro i prijateljske utakmice pa dođete do brojke 56.

Španjolski mediji ovih dana pišu kako je Modrić na proljeće dobio nestvarnu ponudu iz Saudijske Arabije: “Luka Modrić je primio ponudu iz Saudijske Arabije. Da ju je prihvatio, zarađivao bi 40 milijuna eura po sezoni, ali nije to koristio za pritisak na Real zato što poštuje klub i sve radi u suglasnosti s njim.”

Modrić u rujnu navršava 38 godina, pa će kao i posljednjih godina dobiti samo jednu novu sezonu ugovora. U Realu je od 2012., kada je kupljen od Tottenhama za 35 milijuna eura. Od tada je za klub odigrao 480 utakmica, postigao 37 i namjestio 77 golova. Igrajući u Realu osvojio je tri španjolska i pet europskih naslova te Zlatnu loptu.

Ostaje za vidjeti kad će hrvatski kapetan potpisati novi ugovor s Real Madridom, ali tu zaista ne bi trebalo biti problema…

Komentari

komentara

« Povratak