MODRIĆ SVE DOGOVORIO S REALOM: Samo dva igrača imat će veću plaću!

FOTO:

Ugledni talijanski novinar Fabrizio Romano objavio je prije dva dana kako je Luka Modrić dogovorio sve s Real Madridom oko novog ugovora.

Prvi čovjek ‘Kraljeva’, Florentino Perez, nagradit će hrvatskog čarobnjaka novim jednogodišnjim ugovorom koji bi trebao biti potpisan u narednim danima. Neki mediji tvrde kako će se ceremonija odraditi nakon sutrašnje utakmice protiv Citya u Ligi prvaka.

U Realu je od 2012., kada je kupljen od Tottenhama za 35 milijuna eura. Od tada je za klub odigrao 480 utakmica, postigao 37 i namjestio 77 golova. Igrajući u Realu osvojio je tri španjolska i pet europskih naslova uz mnoštvo ostalih trofeja te Zlatnu loptu.

Romano je također još prije tvrdio kako je Luka Modrić odbio nemoralnu ponudu iz Saudijske Arabije koja mu je jamčila nestvarnih 40 milijuna eura po sezoni. U Madridu će, kao i do sada, primati 21.8 milijuna eura godišnje bruto.

Benzema je drugi naplaćeniji igrač Reala s 24 milijuna eura bruto, a najplaćeniji ostaje Eden Hazard, koji za sjedenje na klupi godišnje uzima 31.25 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak