VEĆ PRONAŠLI NOVO IME: Evo tko će preuzeti Southampton!

FOTO:

Southampton je ispao iz Premier lige i iduće sezone igrat će u Championshipu. Daily Mail piše kako ga u drugom rangu engleskog nogometa neće voditi trenutni trener Španjolac Ruben Selles (39), već velški stručnjak i aktualni trener Swanseaja Russell Martin (37).

Engleski medij navodi kako bi Southampton kroz par dana trebao potvrditi Martinovo preuzimanje momčadi. Podsjetimo, Nathan Jones bio je trener Southamptona na početku sezone, no zbog loših rezultata naslijedio ga je Selles. Rezultati se nisu popravili i Southampton je ispao, a po svemu sudeći bi i Selles trebao napustiti klub.

Martinov ugovor sa Swanseajem, desetim klubom Championshipa, vrijedi do idućeg ljeta. U klub je stigao 2021. godine, a u mladoj trenerskoj karijeri vodio je još samo MK Dons. Kao igrač, od 2004. do 2019., nastupa je za Brighton, Norwich, Glasgow Rangerse i niz engleskih niželigaša. Daily Mail dodaje kako bi Swansea trebao preuzeti upravo Nathan Jones, bivši trener Southamptona.

U Southamptonu je Mislav Oršić (30). Hrvatski reprezentativac stigao je u siječnju, ali u razočaravajućem periodu upisao je svega pet nastupa, s time da je odigrao tek par minuta. Ugovor mu vrijedi do ljeta 2025. godine, no lako je moguće da će otići već nakon šest mjeseci.

Dinamo bi ga sljedeće sezone htio dovesti na posudbu, no Southampton nije pristao na to, već ga želi prodati i tako vratiti barem dio uloženog novca, odnosno od 5.75 milijuna eura, koliko je dao zagrebačkom klubu.

POZNATI NOVINAR OBJAVIO: EVO GDJE MISLAV ORŠIĆ ŽELI NASTAVITI KARIJERU!

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak