FABRIZIO ROMANO JAVLJA: Milan sredio igrača koji vrijedi 30 milijuna eura!

FOTO:

Talijanski velikan AC Milan jučer je slavio na teškom gostovanju kod Juventusa 0:1 zahvaljujući pogotku napadača Girouda. Rossoneri su tom pobjedom osigurali grupnu fazu Lige prvaka za sljedeću sezonu, dok se Juve trenutno nalazi na mjestu koje vodi u kvalifikacije za Konferencijsku ligu.

Milan će tako treću sezonu zaredom igrati najelitnije nogometno natjecanje na svijetu, a navijači se nadaju kako će u najmanju ruku ponoviti polufinale iz ove sezone. Naime, Milan je zaigrao polufinale nakon čak 16 godina. Mnogi smatraju kako je ovo pravi povratak slavnog kluba.

No, trebat će i prava pojačanja kako bi se došlo do velikih rezultata. Kako prenosi Fabrizio Romano, AC Milan je sve dogovorio s 26-godišnjim japanskim veznjakom Daichijem Kamadom koji je ove sezone nosio dres njemačkog Eintracht Frankfurta.

Ovaj ofenzivni veznjak član je Eintrachta posljednje četiri sezone, a ugovorna obveza s momčadi iz Frankfurta traje mu još mjesec dana, tako da će na San Siro stići kao slobodan igrač.

Ove sezone odigrao je čak 46 utakmica te je pritom postigao 16 golova uz sedam asistencija. Zbog sjajnih partija cijena mu je skočila na 30 milijuna eura. Njemački klub može itekako žaliti jer su mogli dobro zaraditi da su možda ranije potpisali novi ugovor, ali sada odlazi potpuno besplatno.

Daichi će tako postati tek drugi Japanc u povijesti Milana. Mnogi se još sjećaju Keisuke Honde koji je došao iz CSKA Moskve, ali nije ostavio preveliki trag u gradu mode…

Komentari

komentara

« Povratak