VIDEO: Pogledajte kako se Sopić oprostio od Gorice!

FOTO:

Željko Sopić (46) je postao novi Rijeke. Momčad bi trebao preuzeti nakon prve utakmice kod Lillea u doigravanju Konferencijske lige, gdje će momčad voditi dosadašnji pomoćni trener Radomir Đalović i sportski direktor Darko Raić-Sudar.

Sopić je u Rijeku stigao iz Gorice koju je preuzeo u studenom prošle godine, nakon završetka prvog dijela sezone SuperSport HNL-a.

Zatekao je momčad koja je bila na posljednjem mjestu ljestvice, ali ju je preporodio u drugom dijelu i izborio ostanak ispred Šibenika. Dobri rezultati nastavili su se i ove sezone, Gorica je u prve četiri utakmice uzela pet bodova, među kojima je i remi na Maksimiru s Dinamom.

Tim povodom se Gorica oglasila na Facebooku i, osim što je objavila da Sopić odlazi, objavila video njegovog oproštaja od nogometaša Gorice. Zapjevali su mu pjesmu koju se u Gorici pjeva nakon svake pobjede, a Sopić se izgrlio sa svima, čini se čak da je bila i koja suza.

Sopić u Rijeku stiže nakon dramatičnog odlaska Sergeja Jakirovića u Dinamo. Igor Bišćan smijenjen je, a Jakirović je ekspresno postao trener Dinama naljutivši tako čelnike Rijeke i navijače. Nakon utakmice s Lilleom, Rijeku odmah za vikend čeka utakmica s Dinamom na Maksimiru.

Za analizu utakmice Lille – Rijeka kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak