KAŽU DA JE TO OZBILJAN ZNAK: Veliki talent dolazi u Dinamo!?

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb večeras je upisao važnu pobjedu 2:1 protiv Rijeke u sklopu šestog kola. Golove su postizali Bulat i Petković dok domaćina dok je kod gostiju zabio Pašalić.

Iza Dinama je tako jedan od najluđih tjedana u posljednjih nekoliko godina. U ponedjeljak je otišao trener Igor Bišćan da bi isti dan za novog trenera bio postavljen Sergej Jakirović. U utorak je stigao Luk Stojković iz Lokomotive. U srijedu se doznalo kako će Dominik Livaković propustiti prvu utakmicu protiv Sparte Prag, a odmah potom stigla je potvrda kako će dan nakon tog okršaja otići i Luka Ivanušec, i to u Feyenoord. U četvrtak Dinamo slavi protiv Sparte 3:1, a te večeri  bilo je vrlo emotivno upravo zbog Ivanušeca i Livakovića. I kao šlag na tortu pobjeda nad Rijekom.

A danas su mnogi naši domaći mediji prenijeli kako Dinamo radi na novom ulaznom transferu. Naime, Modri su opasno zagrizli za Gabriela Vidovića koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u nizozemskom Vitesseu. U Bayernu, barem trenutno, za njega ipak nema mjesta zbog ogromne konkurencije.

Bayern ga je spreman prodati, a iako je isprva izgledalo kao da Dinamo nije najizgledniji kandidat za dovesti ga, stvari su se promijenile. Kraj prijelaznog roka vrlo je blizu, a Vidović i dalje nema klub. Da se nešto po tom pitanju događa dao je naslutiti i sam Vidović, koji je u subotu zapratio Dinamo na Instagramu. Ne mora to značiti ništa, ali često su takvi potezi zapravo najava transfera.

Vidović je rođen u Augsburgu, gdje je i napravio prve nogometne korake, a s 13 godina prešao je u Bayern, za čiju je prvu momčad skupio četiri službena nastupa. Prošle je sezone na posudbi u nizozemskom prvoligašu Vitesseu odigrao 25 utakmica i zabio četiri pogotka.

Standardni je mladi reprezentativac Hrvatske te je ovog ljeta bio na U-21 Europskom prvenstvu. Najčešće igra na poziciji lijevog krila, iako je znao odigrati i u vrhu napada ili kao ofenzivni veznjak.

Komentari

komentara

« Povratak