SLUŽBENO: Dinamo u posljednjim satima prijelaznog roka odradio veliki posao!

FOTO:

Dinamo je u posljednjim satima prijelaznog roka dovršio još jedan transfer. Za hrvatskog prvaka potpisao je 26-godišnji Fran Brodić, kojeg je Dinamo Varaždinu platio 500.000 eura, ali će ga do kraja sezone ostaviti na posudbi u njegovom sadašnjem klubu.

Brodić je kao klinac prošao omladinsku školu Dinama prije nego što je 2014. kao 17-godišnji napadač otišao u Club Brugge.

“Jako sam sretan zbog povratka u ovaj veliki klub. Za mene je u Dinamu sve počelo i oduvijek sam Maksimir smatrao svojim drugim domom. Činjenica što me klub odlučio vratiti u svoje redove u mojim najboljim nogometnim godinama potvrda je da se razvijam u dobrom smjeru, ali i motivacija da nastavim s daljnjim radom i trudom kako bih dodatno napredovao. Zahvaljujem svima u klubu što su mi omogućili da se vratim”, rekao je Brodić nakon potpisa.

Ove sezone je u šest utakmica za Varaždin zabio isto toliko golova uz jednu asistenciju, a prošle sezone je u 35 nastupa upisao 13 golova i tri asistencije. U karijeri je igrao još u Cataniji, Kustošiji, Gorici, Reggiani i Roeselareu.

Komentari

komentara

« Povratak