SENZACIJA NA POMOLU: Neymar se vraća u Španjolsku!

FOTO:

Hoće li ga prihvatiti? Kako će se uopće vratiti nakon svega što je rekao? Kakav je plan povratka? To su samo pitanja koja postavljaju navijači na portalima. Čini se kako je Neymar na putu prema kući…

Neymar žali

Ovu zanimljivu vijest donosi nam El Mundo Deportivo koji je vijest objavio preko cijele naslovnice. Radi se o katalonskom sportskom dnevniku kojem je Barcelona glavna tema.

Prema tom izvoru, Neymar se pokajnički javio igračima, treneru i upravi svog bivšeg kluba prije uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka, koju je njegov PSG igrao protiv Reala. Priznaje svoju pogrešku kada je inzistirao na odlasku iz Barcelone. Podsjetimo, Neymar je ljeto otišao iz Barcelone u PSG za 222 milijuna eura te tako postao najskuplji nogometaš u povijesti.

Prema pisanju El Mundo Deportiva, Neymar se kaje što je inzistirao na izlasku iz Messijeve sjene, bio je zaslijepljen bogatstvom PSG-a, pogriješio je procjenom da će odlaskom tamo postati bolji igrač, nije znao da je kvaliteta nogometa u francuskoj ligi na toliko nižoj razini od španjolske i de ću u Ligue 1 biti izložen tako brutalnim nasrtajima suparnika.

Nadalje, nikako se ne snalazi u PSG-ovoj svlačionici punoj klanova i tenzija i nedostaje mu harmonija iz Barcine kabine, u kojoj nema iskakanja i gdje je sve podređeno momčadi.

Sumnjaju na suludi plan

Također nedostaje mu i Barcelona kao grad, u koji se vratio proslaviti sinov rođendan, na koji je pozvao mnoge bivše suigrače, među kojima i Ivana Rakitića.

Brazilac bi se dakle u Barcelonu vratio nakon dvije sezone u PSG-u, ali klub iz kojeg je pobjegao, za sada ga ne želi natrag. Rana zbog njegove izdaje, iako premazana melemom od 222 milijuna eura, i dalje peče.

Ne zaboravimo da su Neymar i Barcelona na sudu. Klub za sada odgovara niječno na igračev zahtjev za povratkom, ali daleko je 2019.

U Barceloni mnogi vjeruju da je ovaj Neymarov signal samo manevar kako bi opravdao još veću izdaju – prelazak u Real. I to u sklopu taktike “želio sam se vratiti u Barcelonu, ali niste me htjeli i zato sam otišao tamo gdje me žele.”

 

Komentari

komentara

« Povratak