KAKAV POTEZ: Dinamo Zagreb potpisao nove ugovore s čak 16 igrača!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb odlučio je danas napraviti vrlo zanimljiv potez. Naime, na službenoj stranici pohvalili su se kako je čak 16 talentiranih tinejdžera potpisalo nove ugovore!

Maksimirski vezisti Luka Vrbančić i Vito Čaić, zajedno s još 14 darovitih tinejdžera iz Dinamove akademije, parafirali su nove ugovore s klubom i time najavili blistavu zajedničku budućnost u plavom dresu. Ukupno 16 mladih igrača iz maksimirskog inkubatora potpisali su ugovornu obavezu s Dinamom i tako predstavili novi naraštaj nogometaša koji bi, vjerujemo, u dogledno vrijeme mogao zablistati na velikoj sceni.

Trojica od njih već su upisali i službene nastupe za Dinamovu prvu momčad – Luka Vrbančić, Vito Čaić i Toni Majić. Na popisu su šestorica igrača rođenih 2005. godine: uz Vrbančića i Čaića tu su i lijevi bek Borna Graonić, napadač Zlatan Košćević i stoperi Ivan Cvetko i Matija Ruškovački.

Petorica su iz generacije 2006.: lijevi bek Ante Sušak, vratar Mihael Bodetić, zadnji vezni Branko Pavić i krila Toni Majić i Lukas Zahora. Predstavnici 2007. godišta su desni bek Noa Mikić i lijevi bek Nikolas Šimić, a trojac iz 2008. su lijevo krilo Patrik Horvat, stoper Leon Jakirović i lijevi bek Niko Beroš.

Komentari

komentara

« Povratak