JE LI ON PRAVI IZBOR? Poznato ime preuzima Zrinjski!?

FOTO:

Zrinjski iz Mostara jučer je kreirao veliku senzaciju pa su tako uzeli bod engleskoj Aston Villi u šestom kolu Konferencijske lige. ‘Plemići’ su tako u debitantskoj sezoni osvojili četiri boda u zaista teškoj skupini gdje su još bili Aston Villa, AZ Alkmaar i Legia iz Varšave.

A u nastavku sezone neće ih voditi privremeni trener Mario Ivanković. Naime, kako prenosi Germanijak.hr, novi trener Plemića trebao bi postati Crnogorac Željko Petrović, 58-godišnjak iz Nikšića koji je puno veći dio svoje trenerske karijere odradio u ulozi pomoćnog trenera.

Asistirao je tako velikom Ruudu Gullitu, Avramu Grantu, Marinu Joolu, Guusu Hiddinku, Dicku Advocatu te posljednje Particku Kluivertu s kojim je bio u Adani Demirspor.

U samostalnoj trenerskoj karijeri radio je u Boavisti, RKC Waalwijku, Urawi Reds, ADO Den Haagu, Botev Plovdivu, Inter Zaprešiću (sedam utakmica, sezona 19./20.) te Willem II, a odradio je i šest utakmica na klupi Iraka.

Petrović je bio na utakmici Zrinjski – Aston Villa te mnogi sada vjeruju kako je njegov potpis samo pitanje trenutka. Budući da u ponedjeljak završava prvi dio sezone u susjednoj BiH, očekuje se da će se njegovo službeno imenovanje odraditi prije odlaska na pauzu.

Komentari

komentara

« Povratak