A BIO IM JE DOBAR KAD JE ZABIJAO GOLOVE I NOSIO KLUB: Pogledajte što su navijači Hajduka danas radili Caktašu…

FOTO:

Mijo Caktaš svakako je jedan od najboljih igrača koji su igrali u HNL-u, jer ipak se radi rijetkom veznom igraču koji je zabio tako puno golova.

Neko vrijeme čak je bio i ključan igrač Hajduka, nešto kao Marko Livaja danas. No, onda je nakon avanture u Saudijskoj Arabiji odlučio napraviti potez koji će razljutiti fanove Hajduka – potpisati za ambiciozni Osijek.

Danas su igrali upravo Hajduk i Osijek na Poljudu, a Caktašu zaista nije bilo lako. Navijači Hajduka od početka su krenuli zviždati svom bivšem igraču Miji Caktašu te ga vrijeđati kad god bi primio loptu. Također, zvižduci i uvrede s poljudskih tribina čuli su se kad je Caktaš u 82. minuti napustio travnjak.

Caktaš je nekadašnji kapetan Hajduka, a svojevremeno je bio i najbolji igrač te najbolji strijelac splitskog kluba. Ovo mu je prvi put da igra na Poljudu od dolaska u Osijek.

U dva je navrata igrao za Hajduk, najprije od 2011. godine, a onda od 2018. do 2021. godine. Ukupno je za Hajduk odigrao 227 utakmica, u kojima je zabio 96 golova i 29 puta asistirao. U Osijek je stigao u siječnju ove godine, a ove je sezone zabio sedam pogodaka.

Za analizu utakmice Roma – Lazio kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak