A TREBAO JE BITI VELIKO POJAČANJE: Evo tko odlazi iz Dinama!

FOTO:

Krajem srpnja u Dinamo je sletio jedan simpatični Japanac za kojeg su govorili kako će biti veliko pojačanje. U pitanju je Takuro Kaneko.

On je u 41 nastupu postigao pet pogodaka uz šest asistencija. Najviše se pamti kad je praktički sam okrenuo Lokomotivu na Maksimiru golom i asistencijom te ona asistencija protiv Betisa kada su Modri otišli u osminu finala Konferencijske lige.

No, to očito nije bilo dovoljno da ostane u klubu. Naime, talijanski novinar Lorenzo Lapore javlja kako Kaneko i Dinamo neće nastaviti zajedno.

Obje su strane htjele produljiti suradnju, no Japanci nisu prihvatili ponude Dinama koji je molio da mu se smanje zahtjevi. Kaneko je napravio pritisak da ostane u Zagrebu, ali to nije bilo moguće. Poznato je da Japanac karijeru želi nastaviti u Europi.

Kaneko je u Dinamo stigao na ljeto 2023. godine na posudbu iz japanskog Sappora. Modri su za tu posudbu izdvojili 400.000 eura, a imali su i pravo njegovog otkupa za 1.1 milijun eura. Ipak, izgleda da su Modri tražili neki popust i tu je cijela priča propala.

Komentari

komentara

« Povratak