A TREBAO JE BITI VELIKO POJAČANJE: Joaquin Sosa pronašao novi klub!

FOTO:

Pred sam kraj prijelaznog roka u HNL-u, Dinamo je povukao jako zanimljiv potez kada su iz Bologne na posudbu doveli 21-godišnjeg stopera Joaquina Sosu. Radi se o defenzivcu koji također može pokriti poziciju lijevog beka.

No, malo je reći kako se radi o velikoj grešci Dinama. Naime, Joaquin Sosa upisao je svega tri nastupa (od toga dva u kupu i jedan u prvenstvu) ove jeseni. Čak su kružile priče kako su u Dinamu nakon svega par dana shvatili kako Urugvajac jednostavno nije materijal za klub iz Maksimira. Zbog toga je vjerojatno i igrao samo u kupu protiv niželigaša (Ponikve i Oriolik), a u prvenstvu je dobio samo 12 minuta u slavlju protiv Istre 3:0.

“Joaquin Sosa i Bogdan Mihajličenko? S njima dvojicom raskidamo posudbe”, bile su riječi trenera Sergeja Jakirovića na prvoj presici ove godine. Ukrajinski lijevi bek karijeru će prema svemu sudeći nastaviti u Turskoj, a novi angažman pronašao je i Sosa.

Kako prenose mnogi mediji on će otići na novi kontinent s obzirom da će postati novi igrač kanadskog Montreala! Neki mediji čak pišu kako je raskinuta suradnja s Dinamom jer je Sosa imao problema s trenerom.

Ostaje za vidjeti čeka li Sosu nova posudba ili će ga Montreal možda čak i kupiti od Bologne. Montreal je prošlu MLS sezonu okončao na desetom mjestu u Istočnoj konferenciji, a to nije bilo dovoljno da se izbori doigravanje.

Komentari

komentara

« Povratak