A ZARADIO JE BOGATSTVO: Nogometni velikan prolazi kroz teško razdoblje, sud mu blokirao imovinu!

FOTO:

Legendarni brazilski čarobnjak s loptom, Ronaldinho, proživljava tešku financijsku krizu. Sud u Porto Algreu blokirao mu je imovinu uključujući 57 objekata jer nije poštovao zakon o okolišu, navodno je dužan čak 2,3 milijuna eura, pišu brazilske novine Folha de S. Paulo.

Dug su uspio nabiti zajedno s bratom i bivšim agentom Robertom jer su zbog nelegalne gradnje u Porto Alegreu uništili okoliš koji je bio pod zakonskom zaštitom. Izgradio je most kojim bi povezao svoje imanje s jezerom Guaiba a za taj postupak nije imao dozvolu. Most je ušao u jezeru 70 metara, sud je 2012. godine naredio da se ta građevina ukloni, odredio je rok od 30 dana i kaznu za svaki dan kada se prekorači rok.

Ronaldinho Gaucho ga naravno nije uklonio niti je plaćao kazne pa je suma novca otišla u nedogled, oduzete su mu dvije putovnice, brazilska i španjolska koju je dobio dok je nastupao za Barcelonu. Odvjetnici slavnog Brazilca su ga svim snagama pokušali izvući iz nevolje ali im to nije pošlo za rukom, putovnice će mu biti vraćene kada podmiri dugovanja.

Nedavno je počeo skupljati novac, snimao je reklame za srpsku kladionicu Mozzart.

Komentari

komentara

« Povratak