Abramovič ima zamjenu za Chelsea. Želi kupiti klub hrvatskog trenera…

FOTO:

Roman Abramovič je zbog sankcija koje mu je nametnula britanska vlada prisiljen prodati Chelsea, no turski Fanatik piše da bogati Rus već u planu ima kupovinu novog kluba. Naime, radi se o turskom prvoligašu Goztepeu, koji vodi hrvatski trener Stjepan Tomas.

Mehmet Sepil, trenutni vlasnik Goztepea, najavio je da će na kraju sezone napustiti klub. Piše se da su pregovori Sepila i Abramovičevih predstavnika već započeli i da će u nadolazećim danima obje strane nastojati postići dogovor. Podsjetimo, Abramovičeva jahta u ponedjeljak je pristigla u Tursku, koja ne provodi sankcije Rusiji.

Goztepe, klub iz Izmira, pet je sezona u prvoj turskoj ligi, no ove godine se bori za ostanak. Na 18. je mjestu s 27 bodova, osam manje od sigurne zone. U crnom je nizu od sedam uzastopnih ligaških poraza, a od 9. ožujka vodi ga nekadašnji hrvatski reprezentativac Stjepan Tomas, ali u dva kola nije uspio donijeti rezultatski pomak.

Istaknimo da u Goztepeu igraju i tri bivša HNL-ovca. Prvi je Francois Moubandje, koji je i dalje pod ugovorom s Dinamom pa je u Turskoj na posudbi, a igra i Cherif Ndiaye, kojeg je Gorica prodala Goztepeu za 1.15 milijuna eura. Tu je i Adis Jahović, koji je 2014. četiri puta zaigrao za Rijeku, prenosi Index.hr.

SENZACIJA DANA: NEWCASTLE UNITED KUPUJE PSG-OVU ZVIJEZDU ZA 238 MILIJUNA EURA!?

Komentari

komentara

« Povratak