AGENT DANIJA OLMA OTKRIO: Evo za koliki iznos će Olmo otići iz Dinama!

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Već mjesecima slušamo kako će sjajni Dani Olmo ovog ljeta napustiti Dinamo. Interes za ovog mladića zaista je velik, a mnogo toga otkrio je igračev agent, poznati Andy Bara.

Danas počinje Europsko prvenstvo U-21 koje se igra u Italiji i San Marinu. Dani Olmo nalazi se s mladom reprezentacijom Španjolske na tom turniru, a upravo je ta nacionalna vrsta postavljena kao najveći favorit za osvajanje.

U međuvremenu, Andy Bara, odradio je zanimljiv razgovor za poznati L’Equipe kojem je otkrio kako će Danijel transfer biti uistinu spektakularan:

“Dani je trenutno fokusiran samo na Europsko prvenstvo, nakon toga ćemo vidjeti što i kako. Odabrat ćemo jednu ponudu, naravno, u dogovoru s Dinamom koji je dosad odbio sve ponude koje su stigle i vjerojatno odraditi transfer. Bit će to najveći transfer u povijesti kluba, a usudim se reći i najveći na području cijele bivše Jugoslavije. Riječ od iznosu između 30 i 40 milijuna eura”, rekao je Bara za L’Equipe pa objasnio kako je Olmo uopće završio u Dinamu:

“Shvatio je da je u Kataloniji zacementiran na klupi”, govori L’Equipeu Miladin Cipin, skaut za mlade igrače koji radi u Francuskoj pa dodaje:

“Kad su shvatili situaciju, Andy me nazvao i rekao da ponudim Olma u Francuskoj što sam ja i učinio. Ponudio sam ga Bordeauxu, Nantesu, Toulouse i drugim klubovima, ali nitko nije bio zainteresiran. Nakon toga mi se javio Andy s Dinamovom ponudom, a Zagrepčani su nam ponudili plan za cijelu Olmovu karijeru. Njegov otac je odmah pristao i sve smo dogovorili”.

Modri pametno ne žure s prodajom, a lako moguće da će cijena Olmu narasti ukoliko dobro odradi ovaj turnir. Inače, njegova Španjolska nalazi se u skupini A zajedno sa Italijom, Poljskom i Belgijom.

PREDOMISLIO SE: JAN OBLAK OBAVIJESTIO UPRAVU ATELTICA DA ŽELI PRIJEĆI U MOMČAD ENGLESKOG VELIKANA!

SVE JE DOGOVORENO: Mateo Kovačić za 50 milijuna eura odlazi u Serie A!

Komentari

komentara

« Povratak